Privatlease din næste bil hos Mini Mobility – Nemt, enkelt og billigt!

Hvad er privatleasing?

Privatleasing af en bil betyder, at du betaler en månedlig ydelse for din bil uden at eje den. Perioden for at privatlease en bil er typisk mellem 1 til 3 år og det er en meget populær måde, at få adgang til bil og samtidig få mulighed for, at skifte ofte. En af de helt store fordele ved privatleasing er, at du ikke skal betale for vedligeholdelse, reparationer og afskrivning på bilen – det står leasingselskabet for.

Privatleasing er også det man kalder for operationel leasing. Med denne form for leasing, står vi som leasingselskab, for udgifterne til garanti og service på bilen. Med privatleasing hos Mini Mobility kan du både privatlease nye og brugte biler. Da det både er muligt at privatlease nye og brugte biler, er det også muligt at finde billig privatleasing af flere forskellige typer af biler. 

Mini leasing af små biler med landdækkende levering

Hvad koster privatleasing af privat bil?

Når du privatleaser en bil, betaler du oftest en udbetaling og dette er et engangsbeløb. Den månedlige ydelse, som du herefter betaler for bilen, beregnes blandt andet ud fra, hvor mange kilometer du kører om året.

Aftalen kommer kun til at koste mere, hvis du kører flere kilometer, end du har valgt, laver skader på bilen eller hvis du helt generelt misligholder den.

Derudover er der et tilbagebetalingsgebyr, som sikrer at bilen er i den stand den skal være, når du afleverer den retur. Dette gøres for at sikre dig – så du også selv er sikker på, at få en bil i den stand, den skal være. Læs mere om tilbagelevering af bil her.

Leje og leasing af biler uden skjulte gebyrer.

Fordele ved privatleasing:

Privatleasing af brugt bil

Vi ser ingen grund til, ikke også at privatlease pæne brugte biler ud. Mange biler kører ikke mange kilometer på en leasingaftale og har derfor mange gode kilometer i sig endnu. Prisen på privatleasing af en brugt bil, er derfor ofte lidt billigere, da du vælger et eksisterende produkt på hylden.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af bilen. Det gør vi blandt andet ved at holde alle vores biler med service efter anbefalingerne. Vi har et tæt samarbejde med mekanikerne, som servicerer vores biler, for at sikre, at de lever op til både gode køreegenskaber og er sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Behov og udvalg af privatleasingbil

Vi bestræber os altid efter at have et stort udvalg af de små privatleasingbiler. Finder du alligevel ikke helt det du søger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med, både at italesætte dit behov samt matche dig op med den bil, vi mener kunne være den rette til dig og dit kørselsbehov. 

Hos Mini Mobility privatleaser vi mindre biler ud og opfylder det behov der kan opstå for hurtigt at blive kørende. Ofte mødes vi af kunder med ønsket om at blive hurtigt og billigt kørende – og det er lige præcis dét vi kan. 

Når du finder en af de privatleasingbiler vi har på vores hjemmeside / hjemme på lager, så kan du være kørende inden for 48 timer, fra din kreditgodkendelse.*

*Vi gør opmærksom på, at vi skal lave en kreditgodkendelse på alle, i henhold til lovgivningen.

Budgetsikkerhed

Når du privatleaser en bil hos os, opnår du budgetsikkerhed, da du kender dine omkostninger til bil igennem hele perioden og med vores kun 3 måneders binding inden du kan opsige aftalen (herefter 1 mdr. opsigelse) er det let at skifte bil eller opsige aftalen, hvis dit kørselsbehov skulle ændre sig. 

Når du privatleaser en bil hos os, er det os der står for restværdien og vi tager dermed også risikoen, hvis afgifterne skulle ændre sig og bilen taber mere i værdi end der var forudset, da du fik den.

Hvorfor skal du vælge at privatlease din næste bil hos os?

Vil du være trygt og godt kørende i en ny eller lettere brugt bil, som du blot kan aflevere på værksted uden at bekymre dig om regningen, samt have friheden til at skifte bil ofte, så er privatleasing den rigtige løsning for dig.

Vælger du at privatlease din bil hos Mini Mobility, så garanterer vi god service og gode biler. Er du interesseret i at leje en af vores biler, kan du se vores udvalg af lejebiler.

Mini leasing af små biler med landdækkende levering

Åbningstider

For påsken 2024

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:00 – 16:00