Find os

Du finder os som en del af The Platform i Middelfart, lige ved siden af banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus.

Mini Mobility
Jernbanegade 57
5500 Middelfart 

Om Lokal Leasing

Lokal Leasing Middelfart er en del af Lokal Leasing Viborg, der har drevet leasingselskab siden 2017. Afdelingen i Middelfart blev etableret i 2023. Afdelingen i Viborg drives af Gert Vestergaard og afdelingen i Middelfart drives af Jesper Muhs.

Fælles er vi et lille selskab, der sætter en stor ære i at finde den helt rigtige bil og løsning til dig og dit bilbehov. Vi har mange års erfaring i leasing af både nye og brugte biler og har mange gode samarbejdspartnere både i Danmark og udlandet, der sikrer at vi altid kan hjælpe dig med lige netop dit behov for en bil.

Hos os bliver du aldrig bare et nummer i rækken, da det afgørende for os, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse og behandling. Det er uanset, hvilken bil og hvilket budget du kommer med – vi ønsker at hjælpe alle med et behov for en bil og en transportmulighed.

Hos Lokal Leasing Middelfart, har vi specialiseret os i små billige biler til rimelige priser som alle har råd til, samt udlejning af biler i kortere eller længere perioder. Når kunderne ringer og siger ”Vi skal bruge en billig bil og gerne ret hurtigt” – så er Mini Mobility det rigtige match.

Hvad tilbyder vi?

Kort sagt, tilbyder vi leje og leasing af biler. Vi er specialister i leje og leasing af alle slags biler:

Med privatleasing af bil, står vi for alle serviceomkostninger, der er på bilen i perioden inkl. restværdien når kontrakten udløber. Udover det, tilbyder vi tilkøb af blandt andet dækaftale og forsikring, så du kender dine omkostninger igennem hele perioden og får fuld økonomisk tryghed.

Her finder du os
Vi ligger placeret centralt i Middelfart og har et kontor og udleveringssted i iværksætterhuset ”The Platform”. Det er placeret lige ved siden af banegården og er dermed let tilgængeligt, uanset hvor du kommer fra i Danmark. Vi leverer naturligvis også gerne din leje- eller leasingbil til dig på din adresse mod et leveringsgebyr.

Udlevering af leje eller leasingbil kan ske i hele Danmark.

Digital koncept

Vi er en internetbaseret virksomhed. Det betyder, at vi ikke som en traditionel bilforhandler, har et showroom, hvor du kan komme at se og prøve bilerne. Alle vores biler er oprettet på vores hjemmeside og på findleasing.nu og fjernes efterhånden som de er lejet eller leaset ud.

Vi er naturligvis altid tilgængelige på både telefon og mail, så skulle du ønske nogle flere billeder eller har spørgsmål til en af vores biler, som ikke er at finde i beskrivelsen af bilen, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan naturligvis både hente og aflevere din bil hos os.

Vi har desuden kun biler på lager, hvor vi kan stå inde for, at du bliver trygt og godt kørende igennem hele perioden.

One2move og GoMore

Vi tilbyder biludlejning gennem One2move og GoMore og har altid en lejebil der passer til dig, både på hvide og gule plader. Skulle du have et specielt behov, så giv os et kald også skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse det.

Vi køber gerne din brugte bil, når du lejer eller leaser din bil hos os

Åbningstider

For julen 2023

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår