Lejebiler/minilease hos Mini Mobility

Herunder finder du et overblik over de lejebiler/minilease vi har på lager lige nu. Er der ikke en bil, der matcher det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi har ofte mulighed for, at imødekomme mange af de ønsker og forespørgsler vi får. Det er en stor prioritet for os, at hjælpe vores kunder med, at finde lige netop dén bil, som opfylder dine aktuelle behov. 

Find os

Du finder os som en del af The Platform i Middelfart, lige ved siden af banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus. Du finder os mere præcist på Jernbanegade 57, 5500 Middelfart.

Skal vi købe din brugte bil?

Vi giver gerne et uforpligtende bud på din brugte bil, hvis du ønsker at vi skal købe din bil i forbindelse med, at du lejer eller leasing en bil hos os.

Du skal blot sende os nogle uddybende informationer om din bil, via vores formular på hjemmesiden.

Se alle lejebiler / minilease biler

Leje af Renault Clio med levering i hele Danmark

Tilgængelig fra: nu

Pris/md. 3.700 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

Suzuki Swift Club Hybrid

Leje af Suzuki Swift Club uden skjulte gebyrer

Tilgængelig fra: nu

Pris/md. 3.700 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

Fiat 500 Vita

Foto på vej

Tilgængelig fra: nu

Pris/md. 3.700 kr. 
Periode 1-30 dage
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

Leje af Fiat 500C Club

Tilgængelig fra: nu

Pris/md. 3.900 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

Hyundai i10 Essential 1.0 – 67 hk

Korttidsleje af hyundai i10 Essentail 1.0 67hk

Tilgængelig fra: 1/10/2023

Pris/md. 3.000 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

Leje og korttidsleje af Kia Picanto 1.0 67hk

Tilgængelig fra: nu

Pris/md. 3.000 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

VW Up! 1.0 – 60 hk

VW up leje og leasing

Tilgængelig fra: nu

Pris/md. 3.200 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

VW Polo Connect 1.0 TSI – 95 hk DSG

Leje og leasing af polo fra VW

Tilgængelig fra: 15/11/2023

Pris/md. 4.300 kr. 
Periode 1-6 mdr.
Km./md. 1.200 km.

FÅ TILBUD >

Biludlejning af små biler – også med korttidsleje 

Hos Mini Mobility har du mulighed for at leje en bil i en kortere eller lidt længere periode. Perioden er mellem 1-6 måneder og går også under navnet korttidsleje eller minileasing. Har du behov for en bil med leje dag til dag, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

Billeje hos os, er udlejning af små billige biler. Selvom du har mulighed for, at leje en bil til en billig ydelse, går vi ikke på kompromis med standen. Vi går meget op i, at alle vores biler er sikre og forsvarlige at køre i samt at de overholder service og almen vedligehold. Mikrobils leje er meget populært, hvis du blandt andet har behov for en bil til bykørsel, bil nummer 2 til de kortere ture eller hvis du blot har behov for et let tilgængeligt transportmiddel.

Korttidsleje af bil gør, at du kan komme rundt på dine egne præmisser uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller forsikring af din bil. Vores service er skræddersyet til dine behov, uanset om det er til arbejde, weekendture eller som en midlertidige transportløsning.

Billigste leje af biler

Vi stræber efter, at tilbyde nogle af de billigste lejebiler på markedet og ønsker at levere små billige biler med hurtig levering. Og hvorfor vil vi så det? Det vil vi, fordi vi mener, at det ikke behøver at koste urimeligt mange penge, hvis man blot har et behov for at være kørende og nemt at kunne komme fra A til B.

 

Hvorfor vælge korttidsleje/minileasing af biler?

 • Fleksibilitet: Med korttidsleje af biler får du fuld fleksibilitet til at vælge den bil, der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi har et bredt udvalg af både nye og brugte biler
 • Ingen bekymringer: Du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller mekaniske problemer, da vores biler er regelmæssigt tjekket og serviceret af professionelle teknikere.
 • Økonomi: Korttidsleje kan være en mere økonomisk løsning, hvis du kun har brug for en bil i korte perioder. Du betaler kun for den tid, du har brug for bilen.
Vilkår for leje og leasing af biler.

Hvilke krav er der for at leje en bil?

Når du ønsker at leje en bil hos os, er der få (men nødvendige) krav, som skal opfyldes:

 • Du skal være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort
 • Du skal kreditgodkendes
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du må ikke være registreret i RKI

En kreditgodkendelse er noget vi som leje- og leasingselskab er pålagt af finanstilsynet. Det er derfor underordnet hvor du ønsker at lease en bil, så skal vi i lovmæssigt sammenhæng lave en kreditgodkendelse.

Kreditgodkendelsen går ud på, at din økonomi vurderes i forhold til om det forventes, at du kan betale den bil du ønsker at lease. Det er ikke os direkte hos Mini Mobility der sidder og vurderer dette, det har vi samarbejdspartnere til, som har dette som deres beskæftigelse.

Hvor gammel skal man være for, at kunne leje en bil?

Du skal være 21 år og have et gyldigt kørekort, for at kunne leje en bil hos os. 

Landsdækkende leje af biler

Uanset hvor i landet du ønsker at leje en bil, så er det muligt hos os. Vi har nemlig landsdækkende levering mod et gebyr, som varierer alt efter hvor i landet du skal have den leveret til. 

Vi er beliggende i Middelfart lige ved siden af stationen, så ønsker du selv at hente din lejebil der, så er let tilgængeligt at komme derhen. Det er naturligvis intet gebyr, hvis du selv afhenter bilen i Middelfart.

Hurtig levering af lejebil

Vi ved, at der kan opstå et pludseligt behov for en bil og lejer du en bil hos os, vil du også opleve hurtig levering. 

Så hurtigt kan du få en lejebil:

Når kontrakten underskrevet, er der ikke langt til levering. Vi arbejder ud fra, at kunne udlevere bilen indenfor 72 timer i hverdage, efter underskrevet kontrakt. Vi gør opmærksom på, at leveringstiden kan være lidt længere, hvis vi skal levere den et andet sted i landet.

Leje og leasing af biler uden skjulte gebyrer.

Sådan fungerer det

Du udvælger den bil du ønsker at leje og kontakter os direkte på mail eller telefon

 1. Når du har underskrevet kontakten, vil du få tilsendt en leveringsdato
 2. Bilen kan herefter afhentes i Middelfart eller leveres hvor i landet du ønsker mod et gebyr.

Hvad er forskellen på leje og leasing af bil?

Den helt store forskel på leje vs leasing af biler, er den tid du har bilen i:

 • Lejebiler udlejes i perioden 1-6 måneder
 • Leasingbiler leases ud i perioden 6-36 måneder

Hvor kort eller lang tid, kan jeg leje en bil?

Når du lejer en bil hos os, kan den lejes i perioden 1-6 måneder. Det betyder, at bilen minimum udlejes i 1 måned og maksimalt i 6 måneder. Skal du bruge en bil i længere tid end 6 måneder, kan det nemlig bedre betale sig at lease den.

Vi lejer også vores biler ud gennem udlejningsportaler

Har du behov for en bil i en endnu kortere periode end 1 måned, kan du finde flere af vores biler på både GoMore og One2Move. Her kan du leje biler helt ned på timeleje og dagsleje. Dagsleje af bil kan være nødvendigt for dig, der måske skal besøge familie længere væk og ikke vil være afhængig af offentlig transport eller dig der ikke har en bil i hverdagen, men har behov for at handle større ind, fx til din bolig.

GoMore leje og leasing af Mini Mobility biler, lever op til samme krav og standarder som vores andre biler og du kan derfor trygt vælge en bil derigennem.

Leje og leasing af biler gennem One2Move, vil også give dig oplevelsen af, at leje eller lease en bil, som er i orden og opfylder alle sikkerhedsmæssige krav.