Hvad indeholder serviceaftalen til din leje- og leasingbil?

Når du lejer eller leaser en bil hos os, er du godt dækket ind, da den månedlige ydelse er inklusiv serviceaftale på bilen.

Serviceaftalen indeholder:

  1. Almindeligt service og vedligehold
  2. Reparationer ved nedbrud
  3. Udskiftning af sliddele, som fx bremser, udstødning, kobling, tandrem og lignende
  4. Reparation som følge af normal slitage
  5. Synsgebyr ved periodisk syn

Bemærk, at vi ikke nødvendigvis følger fabrikkens udskiftningsintervaller på dele og service, men naturligvis altid sørger for at din bil er både driftssikker og sikkerhedsmæssigt i orden.Husk, altid at benytte et af vores godkendte værksteder, samt at fremvise dit servicekort, inden reparation eller service påbegyndes. Servicekortet er placeret i bilens handskerum.

Serviceaftalen indeholder ikke:

  1. Vask og kosmetisk vedligeholdelse ud- og indvendigt samt forbrugsvæsker (fx: sprinklervæske, AdBlue o.lign.)
  2. Reparation eller udskiftning af ruder, glas og spejle, bla. forårsaget af stenslag, eller ridser fra f.eks. isskrabere eller defekte varmetråde. Vi anbefaler derfor, at du tegner en glasforsikring, da serviceaftalen ikke dækker stenslag og skader på ruder/glas.
  3. Skader og følgevirkninger på ledningsnet, rør-forbindelser, isolering, beklædning i undervogn og motorrum, som stammer fra gnavere (f.eks. mår, mus og lign.) hvis dette skulle opstå, opfordres du til at tjekke med dit forsikringsselskab, om de dækker.
  4. Udskiftning og reparation af dæk/fælge/dæktryksensorer, punktering og nedslidte hjul (vores biler leveres altid med lovlige dæk). Hvis du ønsker, at dette skal dækkes af serviceaftalen, kan du tilvælge en dækaftale, når du bestiller bilen.
  5. Udbedring af trafik- og hærværksskader eller reparationer, omkostninger eller lign., opstået som følge heraf, herunder bl.a. styretøjsudmåling.

*Vi gør opmærksom på, at hvis leasingbilen kræver reparation, der ikke er omfattet af serviceaftalen, påhviler det leasingtager straks at foretage udbedring.

Godkendte værksteder

Skal din leje- eller leasingbil på værksted, skal du benytte et af vores godkendte værksteder.
Er du i tvivl, er du også altid velkommen til, at kontakte os direkte.