Leasingbiler hos Mini Mobility

Herunder finder du et overblik over de leasingbiler vi har på lager lige nu. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde den bil, der matcher dit behov.

Vi har ofte mulighed for, at imødekomme mange af de ønsker og forespørgsler vi får. Det er en stor prioritet for os, at hjælpe vores kunder med, at finde lige netop dén bil, som opfylder de aktuelle behov.

Er du i tvivl om, hvad privatleasing er eller om det er det rettet valg for dig? Så kan du læse mere om privatleasing her:

Find os

Vi er beliggende i Middelfart tæt ved banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus. Vi tilbyder gratis afhentning ved Middelfart station, så du kan komme godt videre i din nye leje- eller leasingbil. Du finder os mere præcist på Odensevej 185, 5500 Middelfart. 

Skal vi købe din brugte bil?

Vi giver gerne et uforpligtende bud på din brugte bil, hvis du ønsker at vi skal købe din bil i forbindelse med, at du lejer eller leasing en bil hos os.

Du skal blot sende os nogle uddybende informationer om din bil, via vores formular på hjemmesiden.

Hvor skal du lease hos Mini Mobility

Er billig leasing god nok?

Du stiller måske spørgsmålstegn ved, om billig leasing af bil nu også er godt nok eller reelt nok? I vores tilfælgde, er svaret ja. Vi tilbyder billig leasing af nye og brugte biler og hvor alle tillægsydelser er synlige fra start til slut. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger – og er du endnu mere tryg ved, at vi tager en dialog om omkostningerne, så hjælper vi altid gerne. Vi tilbyder nogle af de billigste leasingbiler på markedet og vores koncept er lige præcis med det formål, at alle skal have råd til, at kunne køre fra A til B i en lille sikker bil.

Er bilerne så i god stand, når leasingydelsen er så billig?

For os er det vigtigt, at alle vores biler er sikre at køre i. Derfor holdes alle biler med service, ved uddannede mekanikere, som vi har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med. Vi leaser ikke biler ud, som vi ikke selv ville sætte os bag rattet i.

Tilbyder i leasing og korttidsleasing uden udbetaling?

Som udgangspunkt har vi ikke leasingbiler uden udbetaling – dog ligger udbetaling ofte mellem 5.000-10.000 kr. Der kan dog være undtagelser ved 12 måneders leasing, men det er individuelt fra bil til bil.

Søger du en billøsning uden udbetaling, kan vi derimod anbefale at leje en bil hos os. De er uden udbetaling, men derimod med et depositum af en måneds leje. Dette betales forud for lejeaftalen. 

Er du i tvivl om billeasing er den rette løsning for dig, eller har du generelt spørgsmål til billig leasing af biler, så er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere dialog.

Lesing af biler med landsdækkende levering

Hvilke krav er der til at lease en bil?

Når du ønsker at lease en bil hos os, er der få (men nødvendige) krav, som skal opfyldes:

En kreditgodkendelse er noget vi som leje- og leasingselskab er pålagt af finanstilsynet. Det er derfor underordnet hvor du ønsker at lease en bil, så skal vi i lovmæssigt sammenhæng lave en kreditgodkendelse.

Kreditgodkendelsen går ud på, at din økonomi vurderes i forhold til om det forventes, at du kan betale den bil du ønsker at lease.

Det er ikke os direkte hos Mini Mobility der sidder og vurderer dette, det har vi samarbejdspartnere til, som har dette som deres beskæftigelse.

Vi bliver ofte spurgt om, hvor gammel man skal være for at lease en bil?
Du skal være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort. 

Hvad er leasing af brugte biler?

Nogle vil måske forbinde brugtvognsleasing med biler der knap kan køre – det er IKKE tilfældet hos os. Når vi bruger begrebet ”leasing af brugte biler”, så det betyder det lettere brugte biler, som alle er vedligeholdt og serviceret. Nogle biler, som går under kategorien brugtbils leasing, har ofte ikke mange kilometer på tælleren. Du kan derfor i nogle tilfælde opleve, at du får følelsen af, at sætte dig ind i en næsten ny bil.

Vi går ind for genbrug – specielt af biler. Brugtbils leasing tror vi på, er et koncept der er kommet for at blive. Nogle har ikke behov for en bil i en særlig lang periode, og har bilen så kun kørt et par tusinde kilometer, er der stadig MANGE gode ture i den!

Hvordan er sikkerheden ved leasing af brugte biler?

Selvom du leaser en brugt bil, er der på ingen måde gået på kompromis med sikkerheden. Den kan sagtens have et par skønhedsfejl hist og her, men vi vil aldrig sende en bil på vejen, som vi ikke selv vil sætte os bag rattet i. Det er en prioritet for os, at alle biler serviceres og vedligeholdes, da vi også ønsker at passe godt på vores produkter. Netop fordi vi også går ind for, at bruge bilerne til brugtvognsleasing, er det vigtigt for os, at alle får en god oplevelse med vores biler.

Leasing af små biler

Hvad er forskellen på leje og leasing?

Den helt store forskel på leje og leasing, er den periode du har bilen i:

Hvilke perioder kan jeg lease bilen i?

Når du privatleaser en bil hos os, kan du vælge mellem 12 måneder, 24 måneder og 36 måneder. Perioden du vælger, afhænger af hvor længe du har behov for en bil, samt hvad dit budget er. Den månedlige ydelse samt udbetaling kan variere en smule alt efter, hvilken periode du vælger.

12 måneder leasing vælges typisk, når man ved at sit bilbehov ændrer sig inden for det næste års tid. Det kan fx være i forbindelse med nyt arbejde, at man skal flytte eller ved familieforøgelse.

36 måneder leasing vælges typisk, når man har behov for en sikker og stabil biløkonomi de næste år frem. Dette er fx populært, når man skal vælge sin ”nummer 2” bil, hvis man er studerende, er ene forsøger og derfor har behov for at kende sin økonomi 100% eller hvis man ikke ønsker, at kunne stå med uforudsete udgifter, som der kan være ved køb af en bil.

Hvilke typer biler kan leases?

De fleste af vores biler, er små billige biler. Det er biler i mikrobil- og minibilsegmentet. Mikrobil leasing er blandt andet yderst populært for dem der bor i byen, til dem der ”bare” skal være billigst muligt kørende eller de som har behov for en ekstra lille bil.

Så har du behov for leasing af en mikrobil eller minibil, så er du landet det helt rigtige sted, her hos Mini Mobility. Vi har et stort udvalg af mindre biler til leasing.

Hvor afhentes bilen og hvor hurtigt kan jeg få den?

Bilen du leaser hos os står i Middelfart på Vestfyn. Vælger du, at komme til os og hente den, er vi beliggende tæt på stationen i Middelfart, således det er let at komme hertil med både tog og bus. Vi tilbyder desuden gratis afhentning på stationen, så du nemt kan komme videre i din nye leasingbil. Bilen kan også leveres rundt i hele landet mod et mindre leveringsgebyr.

Bilen er hurtig klar til levering – så snart du er kreditgodkendt, går der maks 48 timer til du kan hente bilen. Du kan altså være hurtigt kørende i en bil, det eneste det kræver er en godkendt kreditgodkendelse.

Åbningstider

For påsken 2024

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:00 – 16:00