Find din lejebil i Middelfart

Vidste du, at du kan leje din næste bil, lige i hjertet af smukke Middelfart? Mini Mobility er en lokal virksomhed i Middelfart, som tilbyder leje og leasing af biler. Vi har et stort udvalg af de mindre biler, med en attraktiv månedlig leje og uden udbetaling.

Når du lejer en bil hos os:

  • Er det typisk med 800 km./md.
  • Er der et oprettelsesgebyr på 400 kr. – men ingen udbetaling
  • Er bilerne altid i pæn, sikker og ordentlig stand – vi sender ikke biler på vejen, som vi ikke selv vil køre i

Vi tilbyder hurtig levering – så snart du er kreditgodkendt og du har underskrevet kontrakten, kan vi udlevere bilen i Middelfart inden for 72 timer på hverdage. Vi kan også levere bilen til mod et gebyr. Vælger du levering, skal vi bruge lidt mere end 72 timer, men vi lover, at vi stadig er hurtige.

Find os

Du finder os som en del af The Platform i Middelfart, lige ved siden af banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus.

Mini Mobility
Jernbanegade 57
5500 Middelfart 

Skal du leje bilen i under en måned?

Hvis du skal bruge en bil i under en måned, har du også mulighed for, at leje vores biler gennem GoMore eller One2Move. Her kan du leje vores biler på både timebasis og med dagsleje. 

Skal du bruge en bil i mere end 6 måneder, anbefaler vi at du kigger på vores leasingbiler, da det bedre bil kunne betale sig for dig, rent økonomisk.

Har du et andet ønske vedr. perioden på lejen af din bil, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Sådan virker det

  • Når du har fundet den bil du ønsker at leje, skal du blot kontakte os på mail eller telefon.
  • Herefter sender vi dig en vejledning således vi kan lave en kreditgodkendelse og en kontrakt
  • Så snart du har underskrevet kontrakten, vil du modtage en dato med udlevering af bilen

Bilen kan herefter afhentes eller leveres, alt efter hvad du har ønsker

Støt lokalt – også med din lejebil

Hvis du, lige som os, brænder for at støtte lokalt i Middelfart, så skal du uden tvivl vælge din næste lejebil hos os. Hvorfor så lige os, tænker du måske? Det skal være lige præcis os, fordi vi selv sætter en ære at støtte lokalt – både i virksomheden men også som privatpersoner. Vi har ligeledes flere lokale samarbejdspartnere, som vi prioriterer og elsker at arbejde med.

Skal vi hjælpe dig?

Tænker du, at vi er et match og skal vi hjælpe dig med din lejebil? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder altid vores udvalg af lejebiler på hjemmesiden og skulle du have spørgsmål til bilerne eller processen omkring leje, så er vi kun et mail eller opkald væk.

Minileasing og leasing af mindre biler med alt inklusiv og landsdækkende levering.