Find os

Vi er beliggende i Middelfart tæt ved banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus. Vi tilbyder gratis afhentning ved Middelfart station, så du kan komme godt videre i din nye leje- eller leasingbil. Du finder os mere præcist på Odensevej 185, 5500 Middelfart. 

Mini Mobility

Odensevej 185
5500 Middelfart 

Find din lejebil i Middelfart

Vidste du, at du kan leje din næste bil, lige i hjertet af smukke Middelfart? Mini Mobility er en lokal virksomhed i Middelfart, som tilbyder leje og leasing af biler. Vi har et stort udvalg af de mindre biler, med en attraktiv månedlig leje og uden udbetaling.

Når du lejer en bil hos os:

Vi tilbyder hurtig levering – så snart du er kreditgodkendt og du har underskrevet kontrakten, kan vi udlevere bilen i Middelfart inden for 72 timer på hverdage. Vi kan også levere bilen til mod et gebyr. Vælger du levering, skal vi bruge lidt mere end 72 timer, men vi lover, at vi stadig er hurtige.

Skal du leje bilen i under en måned?

Hvis du skal bruge en bil i under en måned, har du også mulighed for, at leje vores biler gennem GoMore eller One2Move. Her kan du leje vores biler på både timebasis og med dagsleje. 

Skal du bruge en bil i mere end 6 måneder, anbefaler vi at du kigger på vores leasingbiler, da det bedre bil kunne betale sig for dig, rent økonomisk.

Har du et andet ønske vedr. perioden på lejen af din bil, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Sådan virker det

Bilen kan herefter afhentes eller leveres, alt efter hvad du har ønsker

Støt lokalt – også med din lejebil

Hvis du, lige som os, brænder for at støtte lokalt i Middelfart, så skal du uden tvivl vælge din næste lejebil hos os. Hvorfor så lige os, tænker du måske? Det skal være lige præcis os, fordi vi selv sætter en ære at støtte lokalt – både i virksomheden men også som privatpersoner. Vi har ligeledes flere lokale samarbejdspartnere, som vi prioriterer og elsker at arbejde med.

Skal vi hjælpe dig?

Tænker du, at vi er et match og skal vi hjælpe dig med din lejebil? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder altid vores udvalg af lejebiler på hjemmesiden og skulle du have spørgsmål til bilerne eller processen omkring leje, så er vi kun et mail eller opkald væk.

Minileasing og leasing af mindre biler med alt inklusiv og landsdækkende levering.

Åbningstider

For påsken 2024

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:00 – 16:00