Find os

Du finder os som en del af The Platform i Middelfart, lige ved siden af banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus.

Mini Mobility
Jernbanegade 57
5500 Middelfart 

Mini Mobility udlevere din lejebil i Trekantsområdet

Er du på udkig efter en lejebil med base i Trekantsområdet? Mini Mobility, en lokal virksomhed, som tilbyder leje og leasing af biler med et stort udvalg af mindre biler til attraktive månedlige priser og uden krav om udbetaling.

Når du vælger at leje en bil hos os, åbner der sig en verden af fordele:

Hurtig og fleksibel service

Vores engagement i kundetilfredshed strækker sig også til levering af biler. Når du er kreditgodkendt og har underskrevet kontrakten, kan vi levere bilen inden for 72 timer på hverdage direkte til dig som befinder sig i trekantområdet. Vi tilbyder også levering mod et mindre gebyr, og selvom dette kan tage lidt længere tid, lover vi stadig en hurtig og pålidelig service.

Korttidsleje og langtidsleasingmuligheder

Hvis du kun har brug for en bil i kortere perioder, kan du også benytte vores tjenester gennem GoMore eller One2Move, hvor du har mulighed for at leje biler på både timebasis og dagsleje. Men hvis dine behov strækker sig over mere end seks måneder, anbefaler vi at udforske vores leasingmuligheder, der ofte kan være mere økonomiske på længere sigt.

Sådan fungerer det

Det er nemt at leje en bil hos Mini Mobility. Find den ønskede bil på vores hjemmeside og kontakt os derefter via mail eller telefon. Vi sender dig en vejledning, der gør det muligt for os at foretage en kreditgodkendelse og udarbejde en kontrakt. Når kontrakten er underskrevet, planlægger vi udleveringen af bilen på en dato, der passer dig. Afhent bilen selv, eller vælg levering for ekstra bekvemmelighed.

Støt lokalt med din lejebil

Hos Mini Mobility handler det ikke kun om at tilbyde biler; det handler også om at støtte det lokale erhverv. Hvis du deler vores passion for lokal støtte i Trekantsområdet, bør din næste lejebil uden tvivl være os. Vi prioriterer lokale samarbejdspartnere og arbejder hårdt for at bidrage til lokalsamfundet.

Minileasing og leasing af mindre biler med alt inklusiv og landsdækkende levering.

Kontakt os for din næste lejebil

Er du klar til at udforske Trekantsområdet med en lejebil fra Mini Mobility? Gå ind på vores hjemmeside for at se vores imponerende udvalg af lejebiler. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om bilerne eller lejeprocessen, er vi kun en mail eller et opkald væk. Lad os hjælpe dig med at gøre din rejse endnu mere mindeværdig med en pålidelig og komfortabel lejebil fra Mini Mobility.

Åbningstider

For julen 2023

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår