Vi holder lukket uge 29,30 og 31 fra d. 13/7 til og med den 4/8

Find os

Vi er beliggende i Middelfart tæt ved banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus. Vi tilbyder gratis afhentning ved Middelfart station, så du kan komme godt videre i din nye leje- eller leasingbil. Du finder os mere præcist på Odensevej 185, 5500 Middelfart. 

Mini Mobility

Odensevej 185
5500 Middelfart 

Find din drømmeleasingbil i København hos Mini Mobility

Er du på jagt efter en pålidelig bil med økonomisk sikkerhed, uanset om det er for en kort eller længere periode? Mini Mobility tilbyder den ideelle løsning med et imponerende udvalg af mindre biler til konkurrencedygtige leasingpriser. Med vores hurtige levering er du hurtigt bag rattet og klar til at opleve København. Uanset om du foretrækker en kompakt bil til bykørsel eller en brændstofeffektiv model til længere ture, har vi den perfekte løsning til dine behov. Vores leasingperiode strækker sig fra 6-36 måneder, og ved behov under 6 måneder tilbyder vi også korttidsleje.

Bredt udvalg af mindre biler til enhver smag

Hos Mini Mobility går vi ikke kun op i at levere biler, men også den bedste oplevelse og service. Vores team står altid til rådighed for at rådgive dig, besvare dine spørgsmål og sikre, at du træffer det rigtige valg. Vores mål er at gøre din leasingoplevelse så problemfri som muligt, så du kan nyde at køre rundt i din Mini Mobility leasingbil i og omkring København.

Støt det lokale – også når det kommer til din leasingbil

Vi værdsætter det lokale handelsliv og har stærke bånd til lokale samarbejdspartnere. Ved at vælge Mini Mobility som din leasingpartner støtter du ikke kun vores virksomhed, men også det lokale erhvervsliv. Vi tror på, at et blomstrende bysamfund starter med støtte til lokale virksomheder.

Så hvis du leder efter en mindre leasingbil i København, så vælg Mini Mobility og støt det lokale.

Stort udvalg af leasingbiler i København

Er du på udkig efter en mindre leasingbil med fokus på en attraktiv månedlig ydelse, hurtig levering og fremragende kundeservice? Mini Mobility er det perfekte match for dig. Vores koncept drejer sig om mindre biler, der opfylder behovet for sikker transport fra A til B. Vi har et omfattende udvalg af mindre biler, der alle bliver serviceret og vedligeholdt for at sikre din sikkerhed. Når du vælger en leasingbil hos os, får du også fordelene ved:

Find alle vores tilgængelige biler direkte på vores hjemmeside for at få et klart overblik over vores sortiment.

Lad Mini Mobility guide dig til din næste biloplevelse

Besøg Mini Mobility’s side med biler i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte lille bil, der passer til dine behov. Hvis vi ikke har den bil, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, da den måske er på vej som en del af vores sortiment. Start dit bil-eventyr i København hos Mini Mobility – din næste bil venter på dig!

Åbningstider

For påsken 2024

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:00 – 16:00