Find os

Vi er beliggende i Middelfart tæt ved banegården. Det er derfor let tilgængeligt, at hente din bil hos os, hvis du kommer med tog eller bus. Vi tilbyder gratis afhentning ved Middelfart station, så du kan komme godt videre i din nye leje- eller leasingbil. Du finder os mere præcist på Odensevej 185, 5500 Middelfart. 

Mini Mobility

Odensevej 185
5500 Middelfart 

Find din leasingbil i Middelfart

Har du behov for en bil i en kortere eller længere periode med økonomisk sikkerhed? Så kan den rette løsning være, at lease din bil hos os. Vi har et stort udvalg af mindre biler til en attraktiv leasingydelse – oven i købet med hurtig levering. Med vores brede udvalg af små biler kan du finde den model, der passer til lige præcis din kørestil og præferencer. Uanset om du har brug for en kompakt bil til bykørsel eller en økonomisk bil til længere ture, har vi den ideelle løsning til dig. Vi tilbyder leasing af biler i perioden fra 6-36 måneder. Har du behov for en bil i under 6 måneder, tilbyder vi også leje af biler.

Vi hos Mini Mobility går ikke kun op i at tilbyde dig den bedste bil, men også den bedste oplevelse og service. Vi står derfor altid klar til at rådgive dig, besvare dine spørgsmål og sikre, at du træffer det rigtige valg. Vi ønsker at gøre din leasingoplevelse så problemfri som muligt, så du kan føle dig tryg bag rattet af din Mini Mobility leasingbil.

Støt lokalt – også når det kommer til din leasingbil

Vi sætter selv en store ære i, at støtte det lokale handelsliv og har derfor også selv flere lokale samarbejdspartnere. Vi støtter både det lokale handelsliv privat og erhvervsmæssigt, da vi mener, at det er med til at skabe en et godt bysamfund. Derudover er lokale virksomheder hjertet af vores by og vi vil meget gerne se den blomstre. Vi håber på, at vores virksomhed, vil være med til at skabe arbejdspladser i byen.

Så er du på udkig efter en mindre leasingbil i Middelfart, så vælg Mini Mobility.

Vi har et stort udvalg af leasingbiler i Middelfart

Er du på udkig efter en mindre leasingbil, hvor du vægter en attraktiv månedlig ydelse, hurtigt levering og god kundeservice højt, så er vi det rettet match for dig. Vores koncept er nemlig lige præcis de mindre biler, hvor det behov der skal opfyldes, er et sikkert transportmiddel der kan køre dig fra A til B.

Vi har et stort udvalg af de mindre størrelsesbiler som alle bliver serviceret og vedligeholdt, så de er i sikker stand. Udover det, får du med en leasingbil hos os:

Du finder alle vores biler direkte på hjemmesiden – på den måde får du nemt et overblik over, hvilke biler vi kan tilbyde.

Skal vi hjælpe dig?

Besøg Mini Mobility online i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte lille bil til dine behov.Har vi ikke lige dén bil du mangler, er du velkommen til at kontakte os, da det kan være den er på vej som en del af vores sortiment.

Din næste bil venter på dig hos Mini Mobility – start dit bil-eventyr i dag!

Åbningstider

For påsken 2024

Hej kære kunder,

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi holder lukket fra d. 23. december til og med d. 2. januar 2024 for at fejre helligdagene med vores nærmeste.

I denne periode vil vi være være midlertidigt utilgængelige. Har du brug for hjælp i mellemtiden? Tag et kig på vores FAQ-sektion, hvor du måske finder svar på dine spørgsmål.

Vi sætter pris på jeres forståelse og ser frem til at betjene jer igen, når vi vender tilbage.

Rigtig god jul og et fantastisk nytår

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
08:00 – 16:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
08:00 – 16:00